BRUKERVILKÅR

Personvern – behandling av personopplysninger i The Tourist Network AS


Brukernes personvern er viktig for The Tourist Network AS, og vi beskytter deres personvern etter de til en hver tid gjeldende lover og regler. The Tourist Network AS (org.no. 921 584 458) er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Kontaktinformasjon:

Telefon +47 973 08 258
post@thetouristnetwork.com

The Tourist Network AS
Kystadvegen 3
7024 TRONDHEIM

Spesielt om bruk av informasjonskapsler


Ved å benytte vårt nettsted, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på vår nettside ikke fungerer optimalt.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, s.k. cookie, er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke ett program og inneholder ikke virus. Du kan lese mer om informasjonskapsler her: www.nettvett.no. 

The Tourist Network AS bruker for tiden følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. The Tourist Network AS bruker anonymizeip, som tar bort deler av IP-adressen din. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inneholder derfor ikke din IP-adresse, og du kan ikke identifiseres. Kapselinformasjonen, altså uten personopplysninger, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av våre nettsider. Vi får også informasjon om bl.a. hvilke sider som er mest besøkt, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt, hvor brukerne har vært osv.

Mottakere av opplysningene

Personopplysningene deles ikke med utenforstående.

Informasjon på siden

Siden er under utvikling og feil informasjon kan forekomme. 

Eiendomsrett

Innhold på disse nettsidene er The Tourist Network AS sin eiendom, og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder/grafikk og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra The Tourist Network AS.

Eksterne nettsider

The Tourist Network AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. 

Endring i vilkårene

The Tourist Network AS forbeholder seg retten til å endre nåværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.